Kadirov fia, aki nemrég megvert egy Korán-égetőt, helyet kapott az apja testőrei között

A 15 éves Adam Kadirov nevét bő egy hónappal ezelőtt ismerte meg a világ, amikor nyilvánosságra került egy felvétel, melyen a csecsen vezér fia egy hivatali helyiségben üti-veri a Korán egy példányának elégetésével vádolt férfit, Nyikita Zsuravelt. A felvételt maga Ramzan Kadirov csecsen vezér is megosztotta, hangsúlyozva, hogy büszke a fiára, akinek tiszteli a döntését.

A Reuters most arról ír, hogy a 16. születésnapját ebben a hónapban ünneplő ifjabb Kadirov új feladatokat kapott, ezentúl testőrségének tagjaként apja védelme lesz a fő feladata. A hivatalos megnevezés szerint ő lesz a csecsen vezető biztonságáért felelős részleg vezetője, lényegében Kadirov egyik legfőbb testőre.

A kinevezés alkalmával a csecsen vezető szövetségesei méltatták Adam Kadirov képességeit és sorban gratuláltak a kinevezéséhez.

Forrás:https://24.hu/kulfold/2023/11/05/orosz-urkan-haboru-oroszorszag-ukrajna-volodomir-zelenszkij-elo-kozvetitest-november-5-vasarnap/#kadirov-fia-aki-nemreg-megvert-egy-koran-egetot-helyet-kapott-az-apja-testorei-kozott

Részvény: