„Viktor, you are great”: Dedikált Trump-kampánysapkában pózolt Orbán

A miniszterelnök ajándékba kapta a baseball sapkát, valószínűleg időhurokba került kulturális miniszterétől.

A jelek szerint nem haragszik az őt Erdogan török elnökkel összekeverő Donald Trumpra Orbán Viktor. A miniszterelnök legalábbis Facebook-oldalára büszkén posztolt fel egy fotót, melyen a 2024-es választáson is induló volt amerikai elnök kampánysapkáját viseli.

Bár elsőre nehezen kivehető, de ha ráközelítünk, az is kiderül, hogy a baseball-sapkát Trump dedikálta, és azt írta rá „Viktor, you are great”, vagyis

Viktor, nagyszerű vagy”.

Orbán annyit írt a Karmelitában készült fotó alá, hogy a sapka „egyenesen Amerikából” érkezett, de hogy kitől, azt nem részletezte. Gyanús viszont, hogy a fotó hátterében Csák János kulturális miniszter is látható, aki most jött haza New Yorkból. Vagyis, hogy egészen pontosak legyünk, Csák kisebb időhurokba került, hiszen Facebook-oldalán azt jelezte, hogy még a fotó elkészültekor is az Egyesült Államokban tartózkodott, de Kocsis Máté krétai nyaralása óta tudjuk, hogy ez a kormány tagjait nem feltétlenül zavarja.

Csákot erről és akár másról is meg is lehet kérdezni, ma este ugyanis rendhagyó módon ő lesz a vendég a rendhagyó időpontban kezdődő kormányinfón. Feltéve, ha addig hazaér.

Forrás:https://hvg.hu/itthon/20231025_Viktor_you_are_great_Dedikalt_Trumpkampanysapkaban_pozolt_Orban

Részvény: