Teljesen átszabja előfizetéseit a Vodafone, nem árt résen lenni

A korábbi Red és Go csomagok teljesen eltűnnek a kínálatból.

Megújítja a mobil tarifacsomagjait a Vodafone Magyarország. A vállalat a fogyasztói igényekkel összhangban döntött a lakossági, valamint a kis- és középvállalkozásoknak szóló tarifacsomagok megújítása mellett: az ügyfelek saját igényeik és szokásaik mentén választhatnak az elérhető árú korlátlan mobiladatot, korlátlan hívást vagy mindkét szolgáltatást kompromisszumok nélkül kínáló díjcsomagok közül.

Ezek az új lakossági tarifacsomagok

A két legnagyobb tartalmú tarifacsomag jelentős, állandó készülékkedvezményt is tartalmaz, valamint az április 2-től elérhető előfizetések mindegyike 5G képes. Az új tarfifacsomagok az újdonságok mellett továbbra is tartalmazzák az ügyfelek körében nagy népszerűségnek örvendő görgethető adatot, valamint a családon belüli osztható adatot is.

  • A legkisebb, Mini tarfiacsomag havi 4990 forintért 3GB mobiladatot, valamint korlátlan hálózaton belüli belföldi beszélgetést és 150 perc hálózaton kívüli belföldi beszélgetést tartalmaz, így megfelelő választás lehet azok számára, akik kevesebb mobiladatot használnak.
  • Midi csomag havi 8590 forintért elérhető, amelyben korlátlan belföldi beszélgetést, valamint 6GB felhasználható adatot kínál a szolgáltató.
  • Azoknak, akik inkább az online kapcsolattartást és a közösségi platformokat részesítik előnyben, a szolgáltató az Easy csomagban havi 6990 forintért korlátlan belföldi adatot kínál.
  • Azok számára pedig, akiknek a korlátlan mobiladat és hívás egyaránt fontos, a Vodafone két új tarifacsomagot is bevezet: a Maxi csomag havi 13 990 forintért korlátlan belföldi hangot, SMS-t és adatforgalmat tartalmaz, valamint 31 500 forintos készülékkedvezményt.
  •  A legnagyobb, Maxi+ csomag havi 17 990 forintért kiterjeszti a korlátlanságot. A tarifával az EU felé indított nemzetközi hívások is korlátlanok. A tarifa a hálózat által biztosított lehető legnagyobb letöltési sebességet biztosítja, valamint 52 500 forintos készülékkedvezményt is tartalmaz. A Maxi+-t vásárló ügyfelek 10GB családon belül osztható adat felett is rendelkezhetnek.  A Maxi és Maxi+ tarifák állandó készülék kedvezménye televízió, tablet, laptop, notebook és okostelefon készülékekhez elérhető, 2 éves szerződéssel.

Az új ügyfelek számára a korábbi RED és GO tarifacsomagok értékesítését a vállalat megszünteti, de aki ezzel az előfizetéssel rendelkezik továbbra is változatlan feltételek mellett veheti igénybe a szolgáltatást.

Megújuló tarifacsomagok a kis- és középvállalkozásoknak

A lakossági csomagokhoz hasonlóan fontos újítás továbbá, hogy az új üzleti csomagok mindegyike 5G képes, amennyiben az ügyfél készüléke is az, így még gyorsabb letöltési sebességet kínál.

  • A korlátlan hálózaton belüli hívás mindegyik csomagban elérhető, így akár már havi 5 990 forinttól korlátlan hálózaton belüli hívást kínál az új portfolió alsó tarifacsomagja, az Üzleti Midi5GB mobiladattal kiegészítve.
  • A minden hálózatban korlátlan belföldi hívás pedig már havi 9 990 forintért elérhető az Üzleti Maxi csomaggal, emellett 10 GB adatot kínál a szolgáltató.
  • Az Üzleti Plus csomagra előfizetve az ügyfelek a korlátlan telefonálást külföldön (EU nemzetközi) és beföldön is egyaránt élvezhetik 50 GB adattal kiegészítve, 13 990 forintért.
  • Azok számára pedig, akik az üzleti szférában is a teljes korlátlanságot szeretnék élvezni a Vodafone Magyarország az Üzleti Pro (16 990 forint) vagy Üzleti Prestige (22 990 forint) csomagokat ajánlja, amelyek magukban foglalják a korlátlan belföldi adathasználatot, a korlátlan hívást az EU-ban és beföldön egyaránt, valamint a korlátlan SMS szolgáltatást is. Az Üzleti Prestige a korlátlanságon túl tartalmazza a Világ Napijegy szolgáltatást is, ami EU-n belül és kívül is sokat tartózkodó kis- és közép vállalati ügyfeleknek lehet fontos. A kisvállalati előfizetőknek az utóbbi két csomagba a szolgáltató belefoglalja az Alap+ készülékbiztosítást, illetve további kiegészítő opciókat is kínál. Ezeket a plusz szolgáltatásokat a Vodafone azokhoz a csomagokhoz ajánlja, amelyekben nem korlátlan az adatfelhasználás. A kiegészítő opciókkal teljes, vagy akár alkalmankénti hét napos korlátlanság vehető igénybe.

Leépít és megszorít a Vodafone

Minden nyolcadik munkahely megszűnik, több százmillió eurós költségcsökkentést várnak a takarékossági csomagtól.

Forrás:https://www.economx.hu/gazdasag/vodafone-uj-tarifacsomagok.787827.html

Részvény: