Szijjártó Péter megint forradalmasította a diplomácia ruhatárát

A miniszter egyértelműen a messziről látható feliratok híve.

Ismét formabontó outfitet választott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki ismét Ázsiába, ezúttal Hongkongba utazott.

Ez azt is jelenti, hogy ismét egy hosszú repülőutat kellett abszolválnia, és ehhez – akárcsak májusban Pekingbe tartva – a kényelem oltárán áldozta fel a formális megjelenést, és Adidas pólóban, valamint Nike cipőben landolt Hongkongban.

A ruhaválasztás formabontása akkor válik igazán látványossá, amikor a Facebook-dokumentációban eljutunk a fotóig, ahol öltönyben, nyakkendőben fogadja a helyi vendéglátója.

Egyúttal az a trend is körvonalazódik, hogy Szijjártó Péter nagy rajongója a messziről is kiolvasható feliratoknak. Most az Adidas felirat virít a pólóján, idén májusban pedig egy hatalmas Armani logót viselt a mellkasán, amikor Pekingbe érkezett, ahol szintén öltönyös, nyakkendős emberek fogadták.

De legalább nemcsak a felirat látszik, hanem az is, hogy csak van értelme edzőterembe járni: ennél több izmot csak akkor tudna felfedni, ha egy jachton fotóznák.

Forrás:https://hvg.hu/elet/20230913_Szijjarto_Peter_Adidas_polo_Nike_cipo

Részvény: