Sok helyen lett olcsóbb az e-autó töltés

Olcsóbb lett a töltés a Mobilitinél. Mutatjuk az új tarifákat, továbbá az MVM tavaszi kedvezményes díjcsomagot is kíván a villanyautó használóknak.

Már olcsóbban lehet tölteni az MVM Mobiliti DC töltőin, továbbá bevezették az AC töltőkön is alkalmazott egységárat. Mindez március 13-tól érvényes, azaz már élő akció.

A változtatások értelmében az e-Mobi DC töltőkön is az AC töltők egységára érvényes, így a 22 kW-os DC töltés ára a mostani 240 Ft helyett, a nagy DC töltőkön pedig a jelenlegi 260 Ft helyett egyaránt 225 Ft – írta az MVM közleményére hivatkozva testvérlapunk, a Totalcar.

Hello Tavasz!

Mindezeken túl bevezettek egy Hello Tavasz névre keresztelt díjcsomagot, amivel valamennyi közforgalom számára elérhető töltőkön bruttó 26 Ft kedvezménnyel lehet tölteni. Az e-Mobi DC töltőkön pedig 199 Ft-ot kérnek kWh-ként.

A díjcsomag:

  • 2990 forint;
  • 30 napra szól;
  • legfeljebb 1000 kWh kedvezményes töltést biztosít.

Kihátrálnak az elektromosságból az európai autógyártók

Meglepő fordulat az uniós választási programokban: a jobboldali pártok szerint hátraarcot vesz az európai autóipar, ahol a gyártók szerint rossz döntés volt a belső égésű motorok betiltása 2035-től, mert már látszik, hogy megbukott a csak elektromosságra vonatkozó EU-s stratégia.

Forrás:https://www.economx.hu/magyar-gazdasag/olcso-elektromos-auto-toltes-mobiliti.786877.html

Részvény: