Magyarországra is megérkezett a ChatGPT androidos alkalmazása

Már a magyar felhasználók is letölthetik a ChatGPT hivatalos androidos mobilapp, így már gyakorlatilag bármilyen okostelefonról használható a népszerű chatbot.

Lapunk tapasztalatai szerint már Magyarországról is elérhető és letölthető a ChatGPT hivatalos androidos alkalmazása a Play Áruházból, így hosszú hónapok várakozását követően már a robotos rendszer használói is beszélgethetnek a chatbottal egy hivatalos, dedikált alkalmazáson keresztül.

A tavaly novemberben berobbant ChatGPT-t májusig csakis böngészőből lehetett használni, ekkor jelentette be a fejlesztő OpenAI, hogy megérkezett a hivatalos alkalmazás – ám csak iPhone-ra. Ez júniusban hazánkba is eljutott, kis csúszással pedig, július végén az androidos app bejelentése is megtörtént.

Az OpenAI nem várt sokat, gyorsan megérkezett Magyarországra az Android alkalmazás is.

Ami pedig a funkciókat illeti, érdemi különbség nincs az iOS-es változathoz képest: a webes ChatGPT valamennyi funkciója elérhető Androidon is, szinkronizálhatjuk a beszélgetéseket, beállításokat. Természetesen ezek platformfüggetlenek, így, ha egy beszélgetést az androidos alkalmazásban elmentünk, az az iOS-es változatban is megjelenik.

Forrás:https://hvg.hu/tudomany/20230802_openai_chatgpt_hivatalos_androidos_alkalmazas_letoltes_magyarorszag_play_aruhaz_chatbot_mesterseges_intelligencia

Részvény: