Kovács Zoltán Magyar Péterről: Következmények nélkül nem lehet ezt hosszú távon művelni

Az államtitkár szerint Magyar képtelenségeket állít Rogán Antalról.

„Magyar Pétert elhagyta a felesége és elvesztette a kormányzati megbízásait és ez láthatóan bosszúállásra sarkallja” – fejtegette Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára Magyar Péter motivációit a HírTv-ben.

Magyar Péter szerdán a Völner–Schadl-ügyben tett tanúvallomást az ügyészségen. A Rogán Antalra nézve terhelő erős állításait hangfelvételekkel kívánja majd bizonyítani. Arra a kérdésre, hogy miért csak most jött elő mindezzel, azt válaszolta: „Eddig védtem a családom, most őket már nem tudom, de az országot még talán igen.” Magyar egyébként bocsánatot kért lapunk újságírójától, Dezső Andrástól, amiért propagandistának nevezte.

Kovács szerint Magyar Rogánnal kapcsolatban képtelenségeket állít, mint mondta, „mendemondákra alapozva próbál – én azt látom – politikai karriert építeni. Tehát a valóság majd meg fogja mérni az ő tetteit és tetteit és kijelentéseit, ezért én azt gondolom, hogy következmények nélkül nem lehet hosszú távon ezt művelni” – vélekedett Kovács.

Forrás:https://hvg.hu/itthon/20240321_kovacs-zoltan-magyar-peterrol-kovetkezmenyek-nelkul-nem-lehet-ezt-hosszu-tavon-muvelni

Részvény: