Bécsben sétált Szijjártó, megkérdezték, nem fél-e a migránsoktól

A magyar külügyminiszter az 1848-as forradalom ünnepének másnapján az osztrák fővárosban sétált családjával, és betértek egy luxusüzletbe is.

Bécsben, a Habsburg várnál pihente ki március 15-e másnapján a forradalom- és szabadságharc ünnepét Szijjártó Péter a családjával.

A hvg.hu egyik olvasója fotózta le szombaton az osztrák fővárosban a magyar külügyminisztert, aki a képen háttal, szőke felesége mellett, gyerekével az oldalán látható.

A fénykép elkészülése után a Szijjártó-család egy olasz luxusmárkának, a Monclernek az üzletébe tért be – írta olvasónk, aki meg is kérdezte a minisztert, hogy nem fél-e a migránsok támadásától. Szijjártó erre mosolyogva azt felelte:

Nem, minden rendben van.

Ahogy az közismert, Lázár János kevésbé volt bátor az osztrák fővárosban 2018-ben, amikor elkészítette a hírhedt bécsi anti-imázsvideóját.

Szijjártó Péter feleségéről, Szijjártó-Nagy Szilviáról viszonylag keveset lehet tudni, az biztos, hogy a belsőépítészettel foglalkozó cége munkáját kifejezetten titkolják, pedig nagyon nyereséges vállalkozásról van szó.

Forrás:https://hvg.hu/itthon/20240317_szijjarto

Részvény: