Az oroszok folytatják a népirtást – az éhínség következik

         Az idő telik, de Oroszország módszerei nem változnak. Az orosz megszálló csapatok ismét megpróbálják megismételni az ukrán nép elleni szörnyű bűntényt és mesterséges éhínséget kelteni. Az 1921-1923, 1932-1933 és 1946-1947 története 2022-ben megismétlődhet.

         A szankciók hatása miatt élelmiszerhiány alakult ki Oroszországban. Hagyományosan úgy döntöttek, hogy megoldják ezt a problémát Ukrajna rovására, ellopva a gabonatartalékokat. Április 28-án az Oroszországi Krasznojarszk Terület vidéki és agráripari bizottságának honlapján jelent meg egy közlemény, miszerint a képviselők úgy döntöttek, hogy kisajátítják (vagyis ellopják) a Herszon régió gabonakészleteit. És amikor a hír elterjedt a médiában, törölték a kiadványt, hogy eltitkolják a bűncselekmény őszinte vallomását.

         Ugyanezen a napon, április 28-án Malaja Lepetiha faluból krími számmal és Krymzernotrans logóval ellátott gabonaszállítók 1500 tonna gabonát vittek ki az elevátorból, később a megszállók megismételték a bűncselekményt a Novorejszkij és Alekszejevszkij elevátoroknál. Az oroszok feltételeket szabtak hogy a hersoni vidék gazdái csak gabonát és napraforgót vessenek, és csak akkor, ha vállalják, hogy a leendő termés 70%-át ingyen adományozzák a betolakodóknak. Valamint lefoglalták az Agro-Szodruzsesztvo vállalkozást is, amely mintegy 20 ezer hektáron feldolgozik földet a Herson régió Genicseszk kerületében.

         Az orosz hadsereg a gabonaexport mellett élelmiszerraktárakat is tönkretesz, szándékosan ágyúznak szupermarketeket és élelmiszer-feldolgozó üzemeket. Az ilyen esetek sajnos nem elszigeteltek, és humanitárius katasztrófát idéznek elő a megszállt területeken. A luganszki régióban a háború első napjaiban az összes szupermarket leégett a lövöldözés miatt, április 21-én pedig az agresszor csapatai  az utolsó élelmiszeri raktárt is tönkretették. Oroszország súlyosan megsérti az 1949-es Genfi Egyezmény feltételeit, különösen az 55. cikkét, amely arra kötelezi a megszálló államot, hogy lássa el a lakosságot élelmiszerrel, gyógyszerekkel és egyéb létfontosságú készletekkel. Az agresszor teljesen ellentétes módon cselekszik, ami azt is jelzi, hogy az Orosz Föderáció jelenleg népirtást hajt végre az ukrán nemzet ellen.

         A modern Oroszország ugyanazokat a módszereket alkalmazza, mint a bolsevikok a Holodomor allat. Céljuk és módszereik évszázadok óta nem változtak, de az Orosz Föderáció ezúttal sem tudja eltitkolni az ukránok elleni bűncselekményeket.

#ehinseg #OroszFoderacio #Oroszorszag #Herszon #gabonakeszleteit

Részvény: