Videó: takaró alá bújt egy beteg kisfiú Putyin elöl

Egy ifjú beteg sajátosan köszöntötte a gyermekonkológiára ellátogató Vlagyimir Putyint. Édesanyja hiába próbálta meggyőzni, hogy nem kell félni az orosz elnöktől, a kis Vadim hajthatatlan volt. Felvétel is készült az esetről.

A hét közepén egy moszkvai gyerekkórházi osztályon tett látogatást az orosz elnök, Vlagyimir Putyin, ahol daganatos és immunológiai betegségekkel küzdő gyerekeket kezelnek.

Ugyanakkor nem mindenki élvezte a látogatást a kis betegek közül, sőt, egyikük véleményét meglehetősen kendőzetlenül fejtette ki.

Fel is került az internetre egy felvétel, amely rögzítette egy Vadim nevű kisfiú reakcióját, aki Putyin elnök láttán inkább a paplan alá bújik, minthogy beszélgetnie kelljen az orosz elnökkel.

Édesanyja próbálta jobb belátásra téríteni a kisfiút, hogy ne féljen, azonban Vadim hajthatatlan volt: anyukája unszolására is inkább az elbújást választotta.

Putyin elnök mindezek ellenére nem adta föl, és megpróbált kapcsolatot teremteni a kisfiúval, akinek megkérdezte e nevét, és azt mondta neki, hogy a paplan alól is válaszolhat neki. A kisfiú azonban erre sem elegyedett szóba Putyin elnökkel.

Végül Oroszország vezetője az édesanyát is megnyugtatta, hogy ne aggódjon Vadim barátságtalan viselkedése miatt.

(via)

Fóliázás orosz módra: csak útlevéllel adják ki a „külföldi ügynökök” könyveit
Az oroszországi Krasznojarsz és Omszk könyvtárai már csak útlevél bemutatása után hajlandóak kiadni a „külföldi ügynök” szerzők köteteit.

Forrás:https://www.economx.hu/kulfold/putyin-gyerek-takaro-elbujas-latogatas.780252.html

Részvény: