„Táncolj Toni, búcsúbuli!” – Magyar Péter ígéri, keddi ügyészségi meghallgatása előtt közzéteszi bizonyítékait

Szerinte ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását.

Magyar Péter ismét erős bejelentést tett a Facebookon. Azt írja, március 26-án 9.00 órakor, mielőtt belép az ügyészség épületébe, közzéteszi a Youtube csatornáján és a Fecebookon azt a felvételt, ami bizonyítja az állításait.

hvg.hu beszámolt róla, hogy Magyar Péter szerdán tanúvallomást tett a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, és utána három, a Schadl–Völner-ügyhöz kapcsolódó erős állítást tett. Ezeket egyelőre bizonyítékokkal nem támasztotta alá, de állítja, hangfelvételei vannak:  

  • Rogán Antal tudott a Schadl György és Völner Pál jelenlegi gyanúsítottakat érintő korrupciós ügyről; 
  • a kormány fél évvel Schadl őrizetbe vétele előtt tudott róla, hogy titkos megfigyelés, nyomozás zajlik;
  • Rogán és/vagy az emberei manipulálták az ügy ügyészségi iratait, kihúztak belőle, megmásították. 

Magyar szombati bejegyzését azzal folytatja, hogy ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását. „Hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része még átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az öszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával.”

„A hatalmát, vagyonát és szabadságát féltő uralkodó elit nyilván mindent elkövetett addig is és azután is, hogy megpróbáljon lejáratni. Hazudnak reggel, hazudnak este, hazudnak minden hullámhosszon. De van egy rossz hírem nekik: minden a lejáratásomra költött adóforint kidobott pénz. A magyar emberek átlátnak a hazugságokon, senki nem veszi már be a propaganda aljas rágalmait.”

„Táncolj Toni, búcsúbuli!” – zárja bejegyzését Magyar Péter.

Forrás:https://hvg.hu/itthon/20240323_tancolj-toni-bucsubuli-magyar-peter-igeri-keddi-ugyeszsegi-meghallgatasa-elott-kozzeteszi-bizonyitekait-fovarosi-nyomozo-ugyeszseg-schadlvolner-ugy

Részvény: