-
A tojást legkésőbb három héttel a vásárlást követően ajánlott elfogyasztani. A tojást a tápértékét tekintve a leghasznosabb élelmiszereink közé soroljuk. Kicsi a kalóriaértéke, ugyanakkor fehérjékben dús, zsírokban szegény, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszer, így érdemes fogyasztani – írja az Agroinform. A tojásról jót vagy semmit A TŐKELHALMÁJ UTÁN A TOJÁS A MÁSODIK LEGNAGYOBB TERMÉSZETES D-VITAMIN FORRÁS, AZ ÉLELMISZEREK… Olvass tovább →
-
Az elmúlt egy évben 25,9 százalékkal kellett többet költeni élelmiszerre a családoknak a KSH friss inflációs adatai szerint. Például a cukor ára 42,1 százalékkal nőtt, macskaeledelé pedig 22,6 százalékkal. Tavaly decemberben a fogyasztói árak átlagosan 5,5 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat, novemberhez viszonyítva pedig átlagosan 0,3 százalékkal csökkentek. 2023-ban az előző évhez képest… Olvass tovább →
-
A tavalyi évhez képest csökkent a baromfi feldolgozói értékesítési ára, míg a tojások csomagolóhelyi árában emelkedés figyelhető meg. Az Agrárközgazdasági Intézet friss, a 2023-as év első 46 hetét vizsgáló jelentése rámutatott, hogy a tavalyi évhez képest csökkent a baromfi feldolgozói értékesítési ára, míg a tojások csomagolóhelyi árában emelkedést figyelhetünk meg. Az idei évben a honi… Olvass tovább →
-
Az elmúlt egy hét során az átlagárak 33 termékkategóriában mérséklődtek tovább. A látogatottsági adatok alapján az immár többfunkciós bevásárlólistával bővült online platform továbbra is nagy népszerűségnek örvend, az indulás óta ugyanis a látogatók száma már megközelíti az 1,2 milliót. Már két hónap telt el azóta, hogy a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) és a Gazdasági Versenyhivatal (GVH)… Olvass tovább →