-
A tojást legkésőbb három héttel a vásárlást követően ajánlott elfogyasztani. A tojást a tápértékét tekintve a leghasznosabb élelmiszereink közé soroljuk. Kicsi a kalóriaértéke, ugyanakkor fehérjékben dús, zsírokban szegény, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszer, így érdemes fogyasztani – írja az Agroinform. A tojásról jót vagy semmit A TŐKELHALMÁJ UTÁN A TOJÁS A MÁSODIK LEGNAGYOBB TERMÉSZETES D-VITAMIN FORRÁS, AZ ÉLELMISZEREK… Olvass tovább →
-
Újból le kellett állítani a gyártást a Ferrero egyik üzemében. Ismét leállították a gyártást a Ferrero belgiumi üzemében szalmonella-fertőzés gyanúja miatt – idézi a La Libre Belgique című francia nyelvű belga lapot az MTI. A napilap internetes oldalán csütörtökön közölte, hogy a szalmonellafertőzést az egyik gyártóegységnél azonosították. A Ferrero olasz édességgyártó csoportnak a belgiumi Arlonban… Olvass tovább →