Geert Wilders milliárdnyi afrikai migránssal riogatott a budapesti CPAC-en

A holland Szabadságpárt elnöke Orbán Viktort nagyon kedves barátjának nevezte.

„Orbán Viktor bátor vezető, aki büszkén kiáll az országáért és a zsidó-keresztény értékrendért, védi a magyarokat az illegális bevándorlással szemben” – ezzel a dicsérettel kezdte a CPAC Hungaryn elmondott beszédét Geert Wilders, a holland Szabadságpárt elnöke.

A politikus szerint jelenleg Európa egy belső és egy külső fenyegetéssel áll szemben, az első a woke, a második a demográfia.

Wilders ezután egész beszédét az illegális bevándorlásra húzta fel, és azzal riogatott, hogy Afrika népessége a század végére a négyszeresére fog nőni, 1,8 milliárdról 5 milliárdra. Ennek a népességnek pedig az egyharmada Európába szeretne költözni. Eddig az európai vezetők akkor is beengedték őket, ha gazdasági bevándorlók voltak, pedig semmit nem hoztak az európai jóléti társadalomnak, csak terhet és kiadást jelentenek.

Wilders szerint a legtöbb országban ma már no-go zónák vannak, „gyerekeink és nőink” (sic!) nincsenek biztonságban, a keresztény értékek teljesen eltűntek.

Emmanuel Macron francia elnök és Angela Merkel volt német kancellár belesüllyedtek a mocsárba, amikor megnyitották Európa határait a migránsok előtt, veszélybe sodorva a nyugati civilizációt. Hollandiában éppen azért nyert a Szabadságpárt, mert más pártoktól eltérően elég bátrak voltak kimondani az igazat. (A szélsőjobboldali Szabadságpárt tavaly novemberben nyerte meg a választást, de azóta sem tudott koalíciós kormányt alakítani – a szerk.)

Wilders szerint mindenesetre folytatni kell a missziót, az igazság harcosainak kell lenni, és az igazság végül győzedelmeskedni fog.

A rendezvény előtt Wilders Orbán Viktorral is találkozott, akivel a magyar EU-elnökségről és a határvédelemről beszéltek.

A kétnapos CPAC Hungary csütörtökön kezdődött Budapesten, az első napon Orbán Viktor beszéde mellett Kocsis Máté odaszúrt egyet Magyar Péternek, Kubatov Gábor pedig muszlim terroristákkal riogatott.

Forrás:https://hvg.hu/itthon/20240426_geert-wilders-milliardnyi-afrikai-migranssal-riogatott-a-budapesti-cpac-en

Részvény: