Diósjenő polgármestere: Turistának álcázott migránsok szállták meg a Börzsönyt

Székely József felhívást intézett a diósjenőiekhez, mert szerinte migrációs főútvonallá változott a környék.

A polgármester úgy véli, amit a híradóban láttunk a déli határról, az élőben zajlik a szemünk előtt – írja a város honlapján.

Fokozott elővigyázatosságot kérek mindenkitől. Senki ne próbálja saját szakállára megállítani vagy feltartóztatni a járműveket, vagy csoportokat. Ha szükséges, ha fenyegetve érzi bárki magát, hívják a segélyhívót.
Székely József magyarázatában az áll, hogy ez elmúlt napokban azt tapasztalta, hogy döbbenetesen megnőtt az embercsempész tevékenység a régióban. Migrációs főútvonallá változott a Börzsöny, így községünk is – fogalmazott.

Ismeretlen rendszámú, fiatal férfiakkal tömött furgonok és kisbuszok söpörnek végig nagy sebességgel, jellemzően az éjszakai órákban a községen. Hátizsákos – nem turistának kinéző – népes csoportokkal lehet találkozni az erdőben
– tette hozzá.

Tárt karokkal várja az orosz hadsereg az eladósodott férfiakat és a migránsokat is
A toborzási ötletekben gazdag orosz hatóságok töretlenül keresik a további módjait, hogy önkénteseket vagy szerződéses katonákat toborozzanak a hadseregbe. A legújabb javaslat a szerződéses katonai szolgálat felajánlása az eladósodott oroszoknak, érzékeny személyes adatok felhasználásával.

Forrás:https://www.economx.hu/belfold/diosjeno-polgarmester-migrans-figyelmzetetes.777139.html

Részvény: