Az utcán lövöldöztek egy budai lakóparknál, a két társaság egy kocsikulcs miatt ment egymásnak

A balhé során a fegyver is előkerült, a durva jelenetet egy lakó videóra vette. Az egyik férfit egy autósüldözés során kapták el a rendőrök, a másikat keresik.

Újbudán, a Bíró László József körúton, a Budapark lakóparkban fajult lövöldözésig két társaság veszekedése – számolt be róla a Tények. 

A helyszínen két autó állt meg az út szélén, az utasok pedig a kiszálltak. Az egyik lakó által készített videófelvételen hallatszik, hogy az egyik férfi egy kocsikulcs átadására szólítja fel a másikat, amit heves szóváltás követ. A férfi ekkor benyúl az autóba, és egy fegyvert vesz elő, amivel a levegőbe, de a másik férfi irányába lő. A férfiak hamarosan távoztak a helyszínről.

Egy külföldi férfi a lakása ablakából végignézte az egészet. Elmondta, hogy autóikkal elmenekültek a lakóparkból, a rendőrség pedig öt perc alatt kiért a helyszínre a lövések után. Összesen tíz rendőrautó vonult ki, egy gumilövedékes fegyverből származó lövedéket találtak a helyszínen. Közölték: az egyik 28 éves férfit autós üldözés után fogták el a rendőrök a Lurdy Háznál, 25 éves társát pedig körözik.

Az elfogott férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgattak ki. A férfit nyomozók őrizetbe vették, a társaság többi tagjának beazonosítása még folyamatban van.

Forrás:https://www.economx.hu/belfold/lovoldozes-budapark-fegyveres.783413.html

Részvény: