Valójában az USA akarja elfoglalni Ukrajnát: állítja az új orosz propaganda

Az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának titkára szerint az Egyesült Államok el akarja foglalni Ukrajnát, sőt, Oroszországot is. Ahogy Nyikolaj Patrusev arról szintén meg van győződve, hogy a nyugati állampolgárok többsége inkább élne Oroszországban.

„Az USA valójában el akarja foglalni Oroszországot, mert Szibériába akarja menekíteni állampolgárait, ha kitör a Yellowstone szupervulkán” – jelentette ki Nyikolaj Patrusev, az orosz biztonsági tanács titkára.

A politikus az Izvesztyija lapnak azt is nyilatkozta, hogy az angolszászok nem adták fel terveiket az egypólusú világ megteremtésére. Ezért akarják lerombolni vagy legalábbis meggyengíteni Oroszországot, de nem veszik figyelembe annak erejét. Szerinte a Nyugat a neonáci ideológia felélesztésére törekszik, ám ezeket a kísérleteket keményen vissza kell szorítani, különben világméretű katasztrófára kell számítani.

Az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának titkára beszélt az Egyesült Államok belső helyzetéről is, és azt hangoztatta, hogy az USA-ban egyre viharosabbá, kezelhetetlenebbé válik a belpolitikai helyzet. Úgy vélte, hogy Washington valójában nem akarja megőrizni Ukrajna önálló államiságát, hanem csak jelentős erőforrásokkal rendelkező területként tekint az országra.

Szerinte az európai politika a legmélyebb erkölcsi és szellemi hanyatlásba süllyedt, az USA pedig a NATO szervezetein keresztül valójában megszállta Európát.

Nyikolaj Patrusev utalva a Moszkva elleni uniós szankciókra azt is kijelentette, hogy az EU tisztviselői figyelmen kívül hagyják a hivatásos környezetvédők érvelését az Oroszországgal folytatott energetikai együttműködés előnyeiről. Továbbá megemlítette, hogy a nyugati államok vezetői folyamatosan növelik az Oroszországra nehezedő politikai, katonai és gazdasági nyomást, pedig állampolgáraik közül nagyon sokan rokonszenveznek az oroszokkal.

Szerinte a nyugatiak többsége orosz állampolgár akar lenni
Patrusev elmondta, hogy szerinte a legtöbben szívesen lennének Oroszország állampolgárai is. Ezt azzal indokolta, hogy Oroszország továbbra is őrzi azokat a hagyományos értékeket, amelyeket az USA már eltaposott, ezért akarnának a nyugatiak közül annyian inkább Oroszországban élni.

A Kreml biztonsági tanácsának titkára azt is állította, hogy az Egyesült Államok valójában meg akarja szállni Oroszországot. Ennek oka az, hogy az amerikaiak Szibériába menekülnének, ha kitör a Yellowstone szupervulkánja.

Forrás:https://www.napi.hu/kulfold/nyikolaj-patrusev-usa-oroszorszag-sziberia.770833.html

Részvény: