Ukrajnának a NATO-országok átfogó támogatására van szüksége

Július 8-án az orosz megszálló erők újabb hatalmas rakétatámadást indítottak békés ukrán városok ellen. Különösen Kijev, Krivoj Rog, Dnyepr, Szlavjanszk és Kramatorszk került a tűz alá. Putyin bűnözők célpontjai polgári infrastrukturális létesítmények, lakóépületek voltak.

Az Orosz Föderáció fegyveres erői összesen több mint 40 különféle típusú rakétát indítottak el. Köztük voltak Tu-95 bombázók cirkáló rakétái, ballisztikai rakéták, Kaliberek, Kinzsalok. De ez nem volt elég az oroszoknak, és további bevetést hajtottak végre egy csoport Tu-22M3 repülőgépből, további X-22 típusú rakétákkal.

Az oroszok a nap közepén csaptak le Kijevre, kifejezetten azzal számolva, hogy minél többen kerüljenek tűz alá. Előzetesen ismert, hogy Kijevben 22-en haltak meg és 96-an megsérültek, Krivoj Rogban – 10-en haltak meg és 48-an megsérültek. Sajnos a bombázás áldozatainak száma nem végleges, és tovább fog növekedni.

A mai támadás szörnyű jellemzője az a tény, hogy Ukrajna legnagyobb speciális gyermekkórháza, az Ohmatdet elleni támadás történt, ahol naponta több száz, a legsúlyosabb betegségben szenvedő gyermeket mentenek meg. Ez azt mutatja, hogy az orosz hadsereg beteg gyerekekkel harcol! Az orosz rezsim barbársága és cinizmusa határtalan!

És mindez a horror a NATO washingtoni csúcstalálkozójának megnyitásának előestéjén történt. Putyin barbár cselekedeteivel ismét megmutatta ennek a háborúnak a barbár természetét, a nemzetközi közösség véleményének teljes figyelmen kívül hagyását, valamint Ukrajna elfoglalására és népének elpusztítására irányuló fanatikus vágyát. Mindenkit elpusztítva, még a kisgyerekeket is.

Ha még az egyik nyugati partnerünknek is kétségei voltak Ukrajna további támogatásának szükségességével kapcsolatban, a mai bombázás egyértelmű bizonyítéka annak, hogy Putyin nem tervezi a leállást, és a következő áldozat bármely európai ország lehet.

Ezért Ukrajnának pontos és erős fegyverekre van szüksége a partnerországoktól, és engedélyre van szüksége ahhoz, hogy megsemmisítse az orosz katonai létesítményeket, amelyekből a határvonaltól bármilyen távolságra támadásokat hajtanak végre. A nyugati partnerekkel közös légvédelmi berendezések gyártása az egyik módja annak, hogy megmentsék Ukrajnát az orosz rakétaterrortól.

Ukrajna nyugati partnereinek meg kell érteniük, mennyire feltétlenül szükséges Ukrajna lég- és rakétavédelmi rendszerekkel és egyéb fegyverekkel való ellátása. Ez az egyetlen lehetőség az ukrán városok és falvak megmentésére a pusztulástól, az ukrán állampolgárok életének megmentésére.

A nyugati partnerek hosszú távú támogatására van szükség, ami Ukrajnának stabilitást biztosítana. Pontosan ezt akarja az ukrán nép, aki ismét magához tért a bombázásból.

Csak az országok egységes, megszilárdított álláspontja a jelenlegi NATO-csúcson mentheti meg Ukrajnát, és demonstrálja Putyinnak, hogy az egész civilizált világ kész megállítani őt.

Részvény: