Tűz üthetet ki az orosz védelmi minisztériumban, de próbálják letagadni

Ismeretlen füstről érkezett jelentés az orosz védelmi minisztérium moszkvai épületénél, amelyről a NEXTA éjszaka videofelvételeket is közölt a Twitteren. Az orosz állami média korábban arról számolt be, hogy a minisztérium épületének egyik erkélyén ütött ki tűz, de a Rendkívüli Helyzetek Minisztériuma később tagadta ezt. A füst oka így egyelőre tisztázatlan maradt.

A cáfolat ténye azért figyelemre méltó, mert a TASZSZ állami hírügynökség csütörtök hajnalban maga is beszámolt a tűzesetről, ahogy arról is, mentőt hívtak az épülethez. Egy órával később azonban újabb hírt jelentettek meg, ebben közölték, hogy a Rendkívüli Helyzetek Minisztériuma nem észlelt tűzesetet a a védelmi minisztérium moszkvai épületében. A Guardian azt írta, hogy hajnali ötkor a TASZSZ hírfolyamában még mind a két hír olvasható volt.

Az orosz védelmi minisztérium épületében korábban már április 5-én is volt tűzeset, azt akkor egy vízforralóval hozták összefüggésbe.

Forrás:https://24.hu/kulfold/2023/05/25/orosz-ukran-haboru-percrol-percre-2023-majus-25-elo/#tuz-uthetet-ki-az-orosz-vedelmi-miniszteriumban-de-probaljak-letagadni

Részvény: