loader-image
Budapest, HU
6:52 de., május 15, 2024
temperature icon 14°C
Humidity 56 %
Wind Gust: 0 mph

Címke: szavatosság

  • Tojászápulási egyszeregy húsvét közeledtével

    A tojást legkésőbb három héttel a vásárlást követően ajánlott elfogyasztani. A tojást a tápértékét tekintve a leghasznosabb élelmiszereink közé soroljuk. Kicsi a kalóriaértéke, ugyanakkor fehérjékben dús, zsírokban szegény, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszer, így érdemes fogyasztani – írja az Agroinform. A tojásról jót vagy semmit A TŐKELHALMÁJ UTÁN A TOJÁS A MÁSODIK LEGNAGYOBB TERMÉSZETES D-VITAMIN FORRÁS, AZ ÉLELMISZEREK… Olvass tovább →

  • Összesen 214 élelmiszertételt kellett kivonni a forgalomból

    Nobilis Márton, az Agrárminisztérium államtitkára a téli szezonális ellenőrzéssorozatot összességben úgy értékelte, hogy minden területen kis mértékben csökkent a feltárt hiányosságok gyakorisága. Több mint 1300 ellenőrzést végeztek az élelmiszerlánc-felügyelők a téli szezonális ellenőrzéssorozat alkalmával decemberben – írja pénteki közleményében az Agrárminisztérium (AM). Nobilis Márton, az Agrárminisztérium államtitkára az akciót értékelve kiemelte: minden területen kis mértékben csökkent a feltárt hiányosságok gyakorisága. 2023… Olvass tovább →