-
A tojást legkésőbb három héttel a vásárlást követően ajánlott elfogyasztani. A tojást a tápértékét tekintve a leghasznosabb élelmiszereink közé soroljuk. Kicsi a kalóriaértéke, ugyanakkor fehérjékben dús, zsírokban szegény, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszer, így érdemes fogyasztani – írja az Agroinform. A tojásról jót vagy semmit A TŐKELHALMÁJ UTÁN A TOJÁS A MÁSODIK LEGNAGYOBB TERMÉSZETES D-VITAMIN FORRÁS, AZ ÉLELMISZEREK… Olvass tovább →
-
Nobilis Márton, az Agrárminisztérium államtitkára a téli szezonális ellenőrzéssorozatot összességben úgy értékelte, hogy minden területen kis mértékben csökkent a feltárt hiányosságok gyakorisága. Több mint 1300 ellenőrzést végeztek az élelmiszerlánc-felügyelők a téli szezonális ellenőrzéssorozat alkalmával decemberben – írja pénteki közleményében az Agrárminisztérium (AM). Nobilis Márton, az Agrárminisztérium államtitkára az akciót értékelve kiemelte: minden területen kis mértékben csökkent a feltárt hiányosságok gyakorisága. 2023… Olvass tovább →