loader-image
Budapest, HU
10:18 de., május 18, 2024
temperature icon 17°C
Humidity 70 %
Wind Gust: 10 mph

Címke: fehérjeforrás

  • Tojászápulási egyszeregy húsvét közeledtével

    A tojást legkésőbb három héttel a vásárlást követően ajánlott elfogyasztani. A tojást a tápértékét tekintve a leghasznosabb élelmiszereink közé soroljuk. Kicsi a kalóriaértéke, ugyanakkor fehérjékben dús, zsírokban szegény, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszer, így érdemes fogyasztani – írja az Agroinform. A tojásról jót vagy semmit A TŐKELHALMÁJ UTÁN A TOJÁS A MÁSODIK LEGNAGYOBB TERMÉSZETES D-VITAMIN FORRÁS, AZ ÉLELMISZEREK… Olvass tovább →

  • A laboratóriumi hús egyre közelebb kerül a fogyasztók asztalához

    Fontos hatósági engedélyhez jutott hozzá az Egyesült Államokban az amerikai Good Meat, amelynek a csirkefalatkája a világ első és eddig egyetlen emberi fogyasztásra engedélyezett laboratóriumi húskészítménye, ami jelenleg csupán Szingapúrban kapható. Felpörgött a nemzetközi verseny, mindenki első akar lenni a legígéretesebb alternatív olcsó hús tömeggyártásában. Idén márciusban közelebb került a világ ahhoz, hogy a laboratóriumi… Olvass tovább →