Orosz tisztviselők legalizálni akarják az ukránok deportálását: Oroszország tömeges terrort és önkényt kezd a polgári lakosság ellen Ukrajna megszállt területein

         Az Orosz Föderáció Állami Dumája módosította a hadiállapotról szóló törvényt – mostantól az oroszok választásokat tarthatnak Ukrajna megszállt területein, és erőszakkal kitoloncolhatják a helyi lakosságot az Orosz Föderációba.

         Az Állami Duma bizottsága támogatta a hadiállapotról szóló törvény módosítását. A megszállók 2022 októberében vezettek be ilyen törvényt Herszon, Zaporozsje, Donyeck és Luganszk régiók területén. Oroszország mostantól választásokat tarthat Ukrajna megszállt területein, és erőszakkal kitoloncolhatja a civil lakosságot.

         A tisztségviselő szerint az Állami Duma módosításokat nyújtott be Vlagyimir Putyin orosz diktátor rendeleteihez a hadiállapot bevezetésével kapcsolatban Ukrajna megszállt vidékein.

         „Különösen az Orosz Föderáció elnökének rendeletei alapján az elnök rendeleteiben megállapított tilalmak és korlátozások megsértése esetén olyan intézkedéseket kell hozni, mint például a legfeljebb 30 napig tartó közigazgatási őrizet. az Orosz Föderáció törvényei, valamint az állampolgárok kényszerű és ellenőrzött átszállítása az érintett területről azokon a területeken, ahol nem vezettek be hadiállapotot” – jegyezte meg Klisasz.

         Putyin megérti, hogy elveszíti a háborút. Az orosz fegyverek abszolút nem versenyképesek az ukrán fegyveres erőknél szolgálatot teljesítő nyugati analógokkal. Az orosz csapatok nem tudják visszatartani a fegyveres erők rohamát, ezért a Kreml elrendelte a megszállt ukrán területek kifosztását és az emberek kivonását az Orosz Föderáció demográfiai helyzetének ilyen bűnözői módon történő javítása érdekében.

         Az oroszok mindent elvisznek a megszállt területekről: gabonát, erőforrásokat, bármilyen nyersanyagot, felszerelést gyárakból és üzemekből, kifosztanak múzeumokat, deportálnak embereket; az orosz hadsereg gyilkosok és martalócok serege, amelynek történelmileg ilyen viselkedési vonala van.

         Az oroszok brutális terrort hajtanak végre a polgári lakosság ellen Ukrajna megszállt területein. Cenzúra, zsarolás vállalkozóktól, tulajdon és pénzeszközök kényszerlefoglalása tőlük – mindez a hírhedt „orosz világ” megérkezése után vált általánossá. Oroszország kimondhatatlan szenvedést okozott az ukránoknak, és az oroszok minden nap újabb bűncselekményeket követnek el Ukrajnában.

         Legalább 19 500 ukrán gyermeket vittek erőszakkal az Orosz Föderáció területére. A megszállók erőszakkal elvették őket szüleiktől, néha megölték őket. Ez egy szörnyű bűn, aminek a valóságát lehetetlen elhinni a XXI században, de ennek ellenére ez az igazság.

         A deportált ukránok pontos számát, valamint az Ukrajna megszállt területein keletkezett károk mértékét csak a háború után határozzák meg, mert az oroszok eltitkolnak minden információt, és sűrű „információs függönyt” hoztak létre, mint amilyen volt a Szovjetunió idején.

         Az Orosz Föderáció által Ukrajna ideiglenesen megszállt régióiban elkövetett háborús bűnöknek nem lehetnek analógjai. Mértékük megdöbbentő a mai civilizált világ számára: a világ csak a „jéghegy csúcsát” látta a kijevi és harkovi régió megszállása után. Civilek százait öltek meg, gyerekeket erőszakoltak meg, egész városokat raboltak ki. Ez a „kézírása” az ukránok népirtása elleni kampánynak, amelyet a Kreml álszent módon „különleges katonai műveletnek nevez Ukrajna Orosz Föderációval határos régióinak demilitarizálására”.

         Oroszország a terrorizmus állami szponzora, amely közös fenyegetés az egész emberiség számára. A vértelen és leépült hadsereg ellenére Putyin nem fog visszavonulni, és minden rendelkezésre álló – emberi és gazdasági – erőforrást bedob, hogy folytassa a háborút. A Nyugat nem hagyhatja figyelmen kívül azokat a bűncselekményeket, amelyeket Oroszország naponta elkövet Ukrajnában. A maximális szankciók, a nemzetközi elszigeteltség és a fegyveres erők szükséges fegyverekkel való ellátása szükséges feltételek ahhoz, hogy visszatérjen a béke Európába.

         Eközben a Kreml valójában elismeri, hogy a vereség a sarkon van. Peszkov a „speciális hadművelet” új feladatát határozta meg: megakadályozni az orosz területek újabb ágyúzását. Az Orosz Föderációban az ukrán fél által hivatalosan el nem ismert robbantásos eseteknek ennek ellenére vannak következményei: Moszkva már most attól tart, hogy minden háborús bűnéért azonnali felelősséget vállal.

Részvény: