Magyar Péter érdekes választási tippet dobott be

A Tisza Párt alelnöke egyik budapesti főpolgármester-jelöltet sem tudja jó szívvel ajánlani a választóknak, és arra számít, hogy Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára.

Magyar Péter szerint a Tisza Párt maroknyi képviselővel is gyökeres változást tud elérni a fővárosban.

5-6 képviselő már bizonyosan elég ahhoz, hogy se a DK-nak, se a Fidesznek ne legyen többsége, és ne folytatódhasson az a mutyi, ami egyébként nem öt éve, hanem legalább 20 éve zajlik, de egyébként már a Demszky-korszakban is zajlott a fővárosban

– mondta az ATV Heti Naplóban című műsorában.

Aláhúzta, hogy pártja a fővárosi közgyűlésben az ügyek mentén működik majd együtt a leendő városvezetővel, példaként hozta fel, hogy gyalogoshidat kellene építeni a Dunára.

Újból megerősítette, hogy nem adódhat olyan helyzet, hogy európai parlamenti (EP) választás után kimenne Brüsszelbe. 

Hozzátette: a pártépítésre és a közösségépítésre kell koncentrálnia.

A Tisza Párt egyszemélyes pártból országos szintű párttá fejlődik

– jelentette ki a politikus.

Az állami tévében (M1) péntekre szervezett listavezetői vitáról azt mondta:

hiába szabta meg a köztévé, hogy miről beszélhet majd a rendelkezésére álló nyolc percben a vita alatt, ő arról fog beszélni, ami szerinte a magyar emberek problémája.

És hogyha ezért kizárnak, akkor majd vállalja a felelősséget Rogán Antal, meg Papp Dániel, és egyértelmű lesz, hogy egy propagandisták, amit egyébként eddig is tudtunk

– jelentette ki Magyar Péter.

A hvg.hu nemrég arról számolt be: egy közvélemény-kutató méri, hogy milyen hatása lenne Szentkirályi Alexandra, illetve Vitézy Dávid esetleges visszalépése a főpolgármester-választás eredményére.

https://www.economx.hu/belfold/magyar-peter-fopolgarmester-jelolt-vita.790333.html

Részvény: