Kitört a nyár: a Balaton felé már most elviselhetetlen a torlódás

Az M7-es autópálya mindkét oldalán baleset lassítja a haladást: az egyik oldalon már 10 kilométeres torlódással kell számolni, a másik oldalon pedig csak egy sáv járható. Ezen túl másutt is kell fennakadásokkal számolni a közlekedésben országszerte – írja az Útinform.

Az M7-es autópályán, a Balaton irányába, a Martonvásár csomópont után több jármű ütközött össze. A 30-as kilométernél a belsősávot lezárták. A torlódás meghaladta a 10 kilométert-

Szintén az M7-es autópályán, az ellenkező irányban, a Kőröshegyi völgyhíd előtt egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A 123-as kilométernél a forgalom csak egy sávon halad.

Az ünnepi kamiontilalom 05.28-án, vasárnap 6-22 óráig tart, majd 05.29-én, hétfőn ugyancsak 6.00-22.00-ig lesz érvényben.

Az M31-es autópályán, az M0-s autóút felé vezető oldalon, Nagytarcsa térségében dilatációs szerkezetet javítanak. A 2-es és az 1-es kilométer között csak a belső sáv járható.

Az M1-es autópályán Győr elkerülő szakaszán a Rába híd felújításán dolgoznak, a 123-as és a 129-es kilométer között, a Hegyeshalom felé vezető oldalon a külső és a leállósávot lezárták. A forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező, Budapest felé vezető oldal belső sávján halad. A főváros irányába a külső és a leálló sáv használható.

Kicsit távolabb szintén a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 139-es és 141-es kilométer között aszfaltozási munka miatt lezárták a külső sávot, így itt is alapvetően torlódásra kell készülni.

Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar-szlovák határszakaszon, a 14-es főúton a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni.

Forrás:https://www.napi.hu/belfold/m1-m7-torlodas-autopalya-balaton.771837.html

Részvény: