Hatalmas rakétatámadás Ukrajna ellen Putyin kétségbeejtő helyzetének bizonyítéka

         Putyin megváltoztatja a háború kontúrját, és elkezdi elpusztítani Ukrajnát mint országot. Az október 10-i délelőtti több mint 100 rakéta kilövésének végre el kell vetnie minden kétséget: sokszorosára kell növelni az Ukrajnának nyújtott katonai segítséget, Oroszországot pedig teljesen el kell különíteni és terrorista államként kell elismerni.

         Október 10-én Oroszország a háború alatt példátlan rakétatámadást intézett Ukrajna ellen. Délelőtt 11 óráig Ukrajnában 11 kritikus infrastrukturális létesítményt sújtottak. Putyin szándékosan változtat a háború taktikáján, és fegyverként használja a terrort. A rakétacsapások csúcspontja Kijevben 09:00 előtt volt – ilyenkor a közlekedés és a metró túlzsúfolt, az emberek munkába járnak. Ezt szándékosan tették, hogy pánikot és káoszt szítsanak. Putyin második célja a civil infrastruktúra lerombolása: Igy, számos városban (Kharkiv, Lviv, Kremenchug, Zhytomyr) megszűnt az áram, az internet és részben a vízellátás. A rakétakilövéseket több irányba hajtják végre, Oroszország a létszámra támaszkodik, hogy megnehezítse az ukrán légvédelem elhárítását. Az Oroszország által elkövetett bűncselekmény bizonyítéka Putyin kétségbeejtő helyzetének és annak, hogy az orosz hadsereg képtelen a fronton bármit is a maga javára változtatni. Oroszország aszimmetrikusan gyenge állam, élén egy háborús bűnös áll, aki gyűlöli Ukrajnát és az ukránokat, és el akarja pusztítani őket. Rakétákat és iráni kamikaze drónokat három lépcsőben indítottak útnak, összesen több mint száz rakétát lőttek ki, kizárólag lakóépületekre és polgári infrastruktúrára. Az épületek romjai alatt emberek vannak, az áldozatok számát előzetesen megállapították, számuk több tucatra tehető.

         Putyin agóniája, amelynek eredményeként október 10-én délelőtt Ukrajnában véres bakkanália alakult ki, véget kell vetnie Oroszország legitimációjának a civilizált világban. Nem csak terrorista államként kell elismerni, hanem a civilizált országok között fennálló jelenlétét semlegesíteni kell. Oroszországot politikailag, gazdaságilag, kulturálisan, információsan el kell szigetelni. Minden külföldi számláját be kell zárni, vagyonát le kell foglalni, és mindenkit, aki együttműködik a gyilkosok és terroristák rezsimjével, szankcionálni kell. Putyinnak meg kell értenie, hogy ellenzi az emberiség haladó részét, amely kifogásolja a nácizmus XXI századi újjáéledését.

Részvény: