Csecsenföld vezetője Ramzan Kadirov: Az ukrán városokat el kell törölni a föld színéről

Vlagyimir Putyin orosz elnök bábja és személyes szolgája, Ramzan Kadirov ismét őrült kijelentést tett. Ezúttal az elhangzottak abszurditásának nincs határa: „Oroszországnak el kell törölnie az ukrán városokat a föld színéről”. Emlékezzünk vissza, hogy eleinte az orosz csecsenföldi régió vezetője csak nagy pontosságú fegyverek fegyverek bevetését kérte, például Ukrajna „elnöki negyede” ellen, most azonban Groznij város felháborító képviselője arra szólít fel, hogy töröljék le a városokat a föld színéről.

De a Kremlnek csak az ukrán energiarendszert sikerül eltörölni a föld színéről (nagy pontossággal). A megszállók az ukrán hőerőművekre törekednek, amelyek az atomerőművek után az ország egyik fő áramforrása. Idén februártól októberig tízszeresére nőtt az ukrajnai energiainfrastruktúrát ért orosz csapások száma. Az Ukrajna elleni teljes körű orosz támadás kezdete óta az agresszorok 85 támadást hajtottak végre erőművek ellen, ebből 51-et októberben.

A háborút a csatatéren elvesztve Putyin a kritikus infrastruktúra lerombolására helyezte a hangsúlyt Ukrajna-szerte. Célja a hőerőművek és az erőművek, az ellátó vezetékek, a kommunikáció és az infrastruktúra tönkretétele. Így hidegbe és éhségbe akarja taszítani az országot, pánikot gerjeszteni az ukránok körében, felébreszteni tiltakozó hangulatukat saját kormányuk ellen.

Vlagyimir Putyin taktikai szünetet keres, ezért továbbra is tömeges rakétacsapásokat indít Ukrajna infrastrukturális létesítményei ellen. Oroszország bábkormánya pedig továbbra is eltereli mind saját lakossága figyelmét, mind megfélemlíti kijelentéseivel az ukrán népet.

Tekintettel arra a tényre, hogy a kritikus infrastruktúrákat ért orosz csapások az ukrán nép halálának és népirtásának közvetlen előfeltételei, Európának továbbra is biztosítania kell a védelmi és támadó jellegű fegyverek szállítását, beleértve a légvédelmi rendszereket is, amelyek annyira szükségesek az energetikai és eklektikus infrastruktúra elleni támadások leküzdéséhez.

Részvény: