Az elnyomás fokozása és egy új GULAG

​Úgy tűnik, Putyin fokozni akarja az elnyomást Ukrajna megszállt területein. Ismertté vált az orosz elnöknek, Volodimir Putyinnak az a döntése, hogy Ukrajna megszállt területein 28 börtönt és javítótelepet építenek. Az orosz terror ellen maximális szankciókat kell bevezetni.

​Ismertté vált arról, hogy Oroszország a meglévő börtönök mellett csaknem háromtucatnyi börtönt épít Ukrajna megszállt területein. Ez példátlanul nagy szám egy viszonylag kis területen, és az ukránok elleni tervezett elnyomás bizonyítéka. Putyin újraéleszti a sztálini terrort, és nem tud mást kitalálni, mint az üldözést és a megfélemlítést. Oroszország még 2014-ben „szürke zónává” változtatta az úgynevezett „L/DNK” területeit, ahol virágzott a törvénytelenség, a terror és az elnyomás. Most Putyin Ukrajna megszállt területeit folyamatos GULAGgá akarja alakítani, amelyben ukránokat öl meg. Ez nem túlzás, hanem az egész nemzet tragédiája, amely az egész civilizált világ csak közös erőfeszítésével megelőzhető.

​Putyin célja egy nagy európai háború, amit egyfajta „uralma koronájának” tekint, és ezért kész orosz férfiak millióit megölni. Ukrajnát nem sikerült gyorsan elfoglalnia, ahogy a korrupt orosz tábornokok biztosították, ráadásul az invázió elején kitűzött célokat sem érte el. Ezért egy másik lehetőséget választott: „felperzselt föld” taktikát, erőszakot és a polgári lakosság deportálását, a szovjet típusú koncentrációs táborok újjáélesztését. Ez egy ördögi taktika minden élőlény elpusztítására a megszállt területeken, és nem hiába akar Putyin ez év végéig 28 börtönt létrehozni Ukrajna megszállt területein, amelyeket az ukránok elleni elnyomásra használnak majd fel. 

​Lényeges, hogy a háború kezdete óta Ukrajna megszállt területeiről több mint kétmillió civilt erőszakkal telepítettek át az Oroszország távoli, depressziós régióiba. Putyin Ukrajnát kimerült, elhagyatott területté akarja változtatni, amelyet ugródeszkává alakít egy további Európát érintő offenzíva számára. 

​A XXI században abszurd és elképzelhetetlen sztálini totalitarizmus, amelyet de facto újraélesztette Putyin – példátlan Európát fenyegető veszély bizonyítéka, amelynek rendszerét a Kremlben intenzíven előkészítik, és több millió „hivatásos gyilkos rabszolga” segítségével tervezik megvalósítani. Azok az oroszok segítségével, akik büszkék rabszolgaságukra, és készek ölni és meghalni vezetőjük érdekeiért. Putyin pedig kétségtelenül elhagyatott sivataggá akarja tenni az általa irigyelt virágzó és fejlett Európát. A Nyugatnak eleve nincs más választása, mint erőszakkal védekezni, Oroszország nem hagyott neki más lehetőséget. Ezért az Ukrajna számára összes szükséges fegyverrel való ellátás az egyetlen lehetséges út a békéhez és befektetés Európa békés jövőjébe.

Részvény: