A római reptéren hagyta Budapestre tartó utasait a Wizz Air

A menetrend szerint vasárnap 19:55-kor Rómából Budapestre induló gépének felszállását előbb eltolta egy órával a WizzAir, majd nem sokkal később törölte a járatot a légitársaság  – tudta meg a 24.hu az egyik utastól. A törlés tényét a bud.hu oldalán is látni lehet, azt pedig már olvasónktól tudjuk, hogy a római reptéren egy hétfő 14:30-as indulásról tájékoztatták az utasokat, akik úgy tudjuk egyéb információt nem kaptak. Kerestük a WizzAirt a járat törlésével kapcsolatban, ha válaszolnak kérdéseinkre, akkor frissítjük cikkünket.

Az utóbbi időben több hasonló esetről is beszámoltunk. Robert Carey, a cég elnöke nemrég interjút adott a 24.hu-nak, melyben azt mondta, hogy:

az október végéig tartó, tágan értelmezett nyári szezonban mintegy 32 millió utast fogunk szállítani, egyetlen hónapban 4–5 milliót. Minden nyáron adódnak váratlan események: hol az olvadó beton, hol egy óriási viharzóna. Ez mindig nagyon kellemetlen, együtt érzek az érintett utasokkal, és azzal is tisztában vagyok, hogy tisztáznunk kell, mindent megtettünk-e ezekben a helyzetekben a megfelelő tájékoztatás érdekében. De a nagy egészet nézve, sokkal megbízhatóbban üzemeltetjük a hálózatunkat, mint egy hónapja, mert minden fronton kibővítettük a kapacitásunkat.

Forrás:https://24.hu/kulfold/2022/09/12/roma-budapest-wizzair-jarattorles/

Részvény: